TurnirAhtopol1

TurnirAhtopol1

Тимът на Ахтопол спечели Купата на кмета

третото издание на турнира, който се провежда под егидата на градоначалника на Ахтопол Атанас Желязков. "Черноморец" спечели финалния двубой със 7:4. След края на финалната среща, под аплодисментите на публиката, най-добрият играч на домакините от Ахтопол - Жулиан Иванов вдигна триумфално Купата на кмета, връчена му от Атанас Желязков.

На трето място се класира отборът на полицаите от Царево, които в мача за бронзовите медали победиха отборa на СК "Черноморец - Ахтопол" - младежи.TurnirAhtopol

В турнира при мъжете взеха участие и отбори от Бургас, Приморско, Царево и Ахтопол. Мачовете при мъжете и при децата предложиха много емоционални моменти на публиката, която през деня изпълни пространството около игрището по мини футбол и надхвърляше 200 души. Всички участници бяха наградени лично от кмета Атанас Желязков, който се включи в турнира и като състезател.

За най-добрите играчи и отбори, бяха подсигурени индивидуални награди, грамоти, купи и медали. Спонсорът на СК "Черноморец - Ахтопол" - фирма "Неополис" осигури парични награди за шампиона и вицешампиона на турнира. За най-добър играч на турнира беше избран 12-годишният Краси Лефтеров от отбора на Приморско, който игра като равен при мъжете и показа завидни умения. Приза за голмайстор спечели Мирослав Ламбов от Царево. За най-добър вратар беше избран Мариян Тодоров от Царево, който благородно реши да предостави наградата на 15- годишния талантлив вратар на Ахтопол - Атанас Иванов.