Vetren3

Vetren3

Тишев: На изборите се решава бъдещето на Европа

урните в деня на вота, защото тогава ще решим на къде ще върви Европа и България. Това заяви Николай Тишев - кандидат за евродепутат от "Коалиция за България" на среща с членове на БСП в бургаския квартал "Банево". В срещата се включиха и депутатът Христо Монов и общинският председател на БСП Евгений Мосинов. Бяха коментирани актуални въпроси, касаещи социално – икономическата обстановка в страната ни и в Европа и бяха засегнати важни за хората акценти, свързани с процедурата на гласуване по време на евровота.

"Важно е хората да разберат, че отивайки да гласуват, те гласуват за себе си. А не за да изпратят един човек в Европейския парламент. Гласуваме, за да знаем каква ще бъде политиката на Европа утре", допълни Монов.

"Правителството на Орешерски управлява ясно, точно и стабилно. Политиката на БСП за увеличаване на доходите, борба с безработицата, подпомагане на дребния и средния предприемач, на бизнеса, на човека, който работи, започва да се ползва с все по – голямо доверие в обществото", каза Евгений Мосинов.

Повдигнат бе наболелия за местните жители проблем с тукашния минерален извор, чиито води в момента не се използват, въпреки че качествата му са световно признати. "Водата на Бургаските минерални бани е помагала на хората от хилядолетия. Защо сега достъпът ни до нея е органичен?", попитаха присъстващите на срещата и поискаха решение. Те заявиха своята категорична подкрепа към политиката, водена от БСП и правителството на Пламен Орешарски.