102_4370-1

102_4370-1

Тони Димитрова ще води майсторски клас в Музикалното

вземат участие инструменталисти от музикални паралелки, школи, детски градини и училища от града и региона. Гостите ще станат свидетели на  открити репетиции по балет и театър, ателиета по изкуствата, фотоконкурс.

На 8 юни  в културен център "Морско  казино" ще се състои концерт на Елизабет Ефтимова - цигулка и Иван Петров – кларинет - едни от най-изявените възпитаници НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", носители на множество награди на наши и международни конкурси. И двамата са  стипендианти на Министерството на културата.

От 7 до 9 юни,  Майсторски клас  в музикалното училище ще проведе Тони Димитрова. В него участие могат да вземат ученици от училищата по изкуствата без ограничение на възрастта, както  и ученици от други училища на възраст от 7 до 12 клас, занимаващи се активно с пеене.

От 4 до 14 юли, Майсторски клас по виолончело с международно участие ще води Стефан Попов.

Успоредно с изявите на Академията по изкуствата продължава и  приема на  документи за най- атрактивните специалности  в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" – класически и модерен балет, актьорско  майсторство и  поп и джаз пеене.