Топ мениджърът Живко Табаков каза "да" на прокурорка

На тържеството в град Свети Влас присъстваха множество роднини, приятели и ВИП гости.

В късния съботен следобяд несебърският свещеник отец Петър венча двойката в църквата "Свети Власий", известна с това, че единствена в България е осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Кумове на влюбената двойка бяха изпълнителният директор на минерална вода "Девин" Валентин Игнатов и съпругата му Ваня. Сватбеното тържество се състоя в основния ресторант на "Гранд хотел Поморие", а бракосъчетанието бе в специално пригодена зала в комплекс "Атриум", които бяха преобразени до неузнаваемост в стил "Лебедово езеро" заради щастливия повод. Над 200 души поздравиха младото семейство. Сред гостите бяха съдружниците на Живко Табаков – известните предприемачи Динко и Йордан Диневи, близки приятели от цялата страна, бизнес партньори и  много други, дошли да споделят радостта на влюбените.

На купона пя популярната певица Весела Бонева. С възхитителните си изпълнения, тя привлече вниманието на гостите, особено след като направи специален поздрав за младоженката. След полунощ купона поддържаше известният DJ Живко Микс. Часове наред гостите танцуваха на дансинга и между масите.

Рано тази сутрин, когато сватбата приключи, от "Гран хотел Поморие" към Бургас тръгна микробус, натоварен с даровете, които Силвия и Живко получиха от гостите си. Кумовете Вальо и Ваня подариха на младото семейство сватбено пътешествие. На младоженката – очарователната Силвия ще й трябват поне два дни, за да разопакова всички подаръци. Намерението й е да се обади лично на всички гости, за да им благодари.

Красивата Силвия стана любимка на приятелите на Живко, след като заряза София и престижната си работа в Главна прокуратура и започна като помощник прокурор в Бургаската окръжна прокуратура. Влюбените пазят в тайна сватбеното си пътешествие, но кумовете споделиха, че то ще бъде в района на Карибите.

 

Снимки Виктор Налбантов


Екипът на Chernomorie-bg пожелава на младоженците здраве, да съхранят огъня на любовта в сърцата си и да създадат деца, които да ги радват!