Фестивалът се организира от гранд хотел и СПА Приморец

Фестивалът се организира от гранд хотел и СПА Приморец

Третото издание на фестивала "Порт Прим Арт Фест" ще се проведе през октомври в Бургас. Новината съобщи организаторът на културния форум гранд хотел и СПА "Приморец".

"Фестивалът ще се проведе в рамките на четири дни, в началото на октомври", сподели Петя Караманска, маркетинг директор на "Приморец". "Творчески директор отново е художникът Стефан Божков. Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на различни премиерни събития - театър, литературни срещи, кино прожекции, изложба – всички с участието на много популярни творци", допълни тя. "До дни ще обявим един екслузивен световен спектакъл, който ще бъде представен за първи път в Бургас, в рамките на фестивала", загатва за програмата Караманска.

Организаторите запазиха мълчание по отношение патрона на "Порт Прим Арт Фест 2019". След великолепните лица на фестивала Цветана Манева (2017 г.) и Татяна Лолова (2018  г.) те обещават, че представителната фигура начело на културния форум отново ще бъде много любима, популярна, от сходна величина.

"Порт Прим Арт Фест" се организира от гранд хотел и СПА "Приморец" с любезното съдействие на Община Бургас. Фестивалът обхваща знакови за Бургас места и представя различни ценни събития и творци на морската публика.