ZGerb1

ZGerb1

Три номинации за лидер на ЖГЕРБ - Бургас

Ивелина Михалева. Кандидатурите им бяха издигната днес по време на Областно отчетно-изборно събрание. Делегатите направиха номинации и за областен секретар и членове на ръководството. Новото ръководство ще стане ясно след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.ZGerb

Гости на събранието днес бяха председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, областният лидер на партията в Бургас Димитър Бойчев, както и народният представител Диана Йорданова. Конференцията уважиха зам.-министърът на енергетиката  Жечо Станков, Георги Вдовичин от Старейшини ГЕРБ и Панайот Жечков, член на общинското ръководство. Дамите получиха и поздравителен адрес от общинския председател на ГЕРБ Иван Вълков, както и поздравления от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева.

Председателят на Националния изпълнителен съвет на НИС на ЖГЕРБ Ирена Соколова поздрави всички участници в отчетно-изборното събрание и подчерта важността и ролята на дамската организация.

"Вниманието на ЖГЕРБ е насочено към теми като здравеопазване, превенция, екология, трафик на жени, възпитание на деца, семейна среда. Ние трябва да ангажираме обществото с тези теми. Като се каже ЖГЕРБ – да се знае къде има добри практики, приемственост между общините. Убедена съм, че всяка една от вас има желание за инициативи", сподели председателя на ЖГЕРБ.

По време на форума дамите от цялата бургаска област обсъдиха актуални теми не само свързани политиката, по които се работи в момента, а и със социалната сфера и благотворителността.