Туристи снимат от морето Летисия Каста

Каста прие поканата на родения в Бургас режисьор Камен Калев да играе в новия му филмов проект. Снимките започнаха преди седмица в София. От неделя екипът и звездата на френското кино са в Бургас. Работният процес ще продължи от утре на остров "Света Анастасия", където ще бъде заснет почти целия филм.

 

Докато Летисия Каста и датският й партньор Туре Линдхарт снимали сцена от филма край тях се събрала публика, жадна да види на живо звездата. "За жалост нейните почитатели сигурна са останали разочаровани, защото тя не беше по бански, а с дънки и спортна тениска", коментираха Андриана Михайлова от екипа на филмовата продукция. В тази сцена героите на Летисия Каста и Туре Линдхарт вървят хванати за ръце и след това следва кратка целувка. Въпреки, че е само на кино тя е била запечатана от фотоапарати и мобилни телефони на десетките, които са станали свидетели на работата на екипа. Нищо чудно из интернет пространството скоро да се появат и първите папарашки снимки правени от фенове на актрисата.

За да се разхлади в жегата Летисия Каста си позволила да си топне краката в морето. "Тя добре понася горещените. Пие много течности - вода и фрешове", разказаха Андриана Михайлова. Акрисата била изключителен професионалист и не се притеснявала, че докато снима десетки очи следят всяка нейна стъпка.

 

Още по темата:

Летисия Каста няма звездни прищевки

За 5 седмици Камен Калев става "заложник" на "Островът"

Камен Калев вдига завесата над "Островът"

Строят декорите за новия филм на Камен Калев