Тв водещ посегна на общински служител

Байрактаров се появил в офиса на Туристически-информационен център и поискал разпечатки на протоколи от заседанията на Консултативния съвет по туризъм към Община Бургас. В отсъствието на началника на отдел "Туризъм" (мястото е овакантено и за длъжността в момента тече конкурс) служителката Силвия Несторова му обяснила, че тези документи са публикувани в електронния сайт на общината и единият вариант е да се разгледат там, а другият да се входира официално искане за получаването им на хартиен носител.

 

Това обяснение не задоволило тв водещия, който започнал да се държи агресивно и да нарича с обидни и нецензурни думи присъстващите в помещението четирима общински служители.

След като Силвия Несторова призовала телевизионера да прекрати вербалната си атака, той преминал към физическа и посегнал през гишето да я удари. Спасила я единствено бързата й реакция. Всичко това се е случило пред свидетели. Веднага на мястото е извикана полиция.

Минути след инцидента Силвия Несторова подаде жалба в Първо РПУ – Бургас. Оттук нататък случаят е в ръцете на компетентните органи.