DSC_5407

DSC_5407

Търсят с конкурс шеф на парк Странджа

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование, съответстващо на предмета на дейност на специализираното териториално звено с образователно – квалификационна степен "магистър" и минимум седем години трудов стаж по специалността, придобит след завършване на висшето образование. Събеседването ще бъде придружено и с писмен тест.

Документите за участие се подават в срок до 16 чака на 2-ри октомври включително в стая 510 "Човешки ресурси" след завеждане в служба "Деловодство" на Изпълнителна агенция по горите, стая 512, или гише № 4 в приемната на Министерство на земеделието и храните. Документите се подават в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва името на кандидата и адрес и телефон за кореспонденция.

Предварителният подбор да се проведе на 3-ти октомври от 14.00 часа. Резултатите от първия етап да бъдат обявени до три работни дни след заседание на комисията. Събеседването да се проведе на 14-ти октомври от 10.00 ч. в Изпълнителна агенция по горите в София. Резултатът от конкурса ще бъде съобщен на участниците в тридневен срок от провеждането му.