DSC_9978

DSC_9978

Търсят с обява управител на острова. Препитват го на английски за острова и как той ще се превърне в най-новата туристическа атракция. Островът разполага с къща за гости, ресторант, музей, многофункционална зала, открита сцена, лекарна.

От бъдещия управител се иска да бъде отговорен за: подготовката на всички дейности, свързани с откриването на Острова; обезпечаване на дейностите, свързани с функционирането на Острова като туристически обект; - маркетинг, реклама и продажби на предлаганите услуги и продукти на Острова; - организиране и координиране на работата на екип от 10-15 човека, пряко ангажирани с дейностите на Острова;
Бъдещият управител трябва да има опит в управлението на туристически обекти, опит в управлението на средно-големи/големи екипи, отлично владеене на английски език /владеенето на втори чужд език ще се счита за предимство/, познаване и владеене на основните принципи в маркетинга, рекламата и продажбите, познаване на основните нормативни уредби и закони, касаещи туризма и управлението на туристически обекти, да има висше образование – минимум степен "Бакалавър", добри комуникативни, организационни и лидерски умения и възможност за работа при ненормирано работно време през летния сезон.
Документи се подават до 29-ти ноември. След това, ще бъде направен подбор на кандидатите по документи. Вторият етап е интервю и тест по английски език.