Ivan_Vylkov

Ivan_Vylkov

В ГЕРБ приемат 20 членове за 2 дни

в морския град. Основната част от тях са млади хора, уточниха от пресцентъра на партията в града. "Това е доказателство, че младите продължават да подкрепят ГЕРБ и виждат в нас единствия правилен избор, с който ще гарантираме европейското бъдеще на страната", каза депутатът и общински председател Иван Вълков. Той и общинските съветници Жечо Станков и Калчо Белов се срещнаха с жителите на бургаските комплекси "П.Р.Славейков" и "Меден Рудник", за да представят листата за предстоящите избори.

"При управлението на ГЕРБ над 30 европроекта са реално започнати и изпълнени в Бургас. Ние работим и поемаме реално осъществими ангажименти. Доказателство за това е изложбата на ул. "Александровска" до общината. Тя представя осъществените проекти за Бургас с европейски средства и ние се гордеем, че сме помогнали с работата си тези важни за жителите на Бургас обекти да бъдат факт", коментира бургаският депутат Иван Вълков.

Общинският съветник Жечо Станков коментира, че ГЕРБ както винаги е заложила на позитивна кампания, в пряк контакт със своите избиратели.

"Този уикенд организираме мащабна спортна инициатива - "ГЕРБ - Фен купа 2014". Турнири по футбол, волейбол и стрийтбол ще се проведат успоредно, като домакин на проявите ще бъде Общинският спортен комплекс в комплекс "Изгрев", каза Станков.