Екипът на хотела ще помогне на всеки, който желае да празнува при тях

Екипът на хотела ще помогне на всеки, който желае да празнува при тях

Сватбеният сезон е на прага ни и за щастие вирусът не може да спре любовта. Дори и преди пандемията планирането на сватба винаги е било стресиращ процес. Да плануваш сватба през последната година се оказва истинско предизвикателство за младите двойки, свързано с редица промени в последен момент – ограничения, забрани, анулирани полети, затворени граници и т.н.

Не се отчайвайте, спасение има и без да е необходимо да се надявате да се появи някоя фея с вълшебна пръчица. Процесът е труден, но не и за професионалистите.

И дори да се наложи да ограничите броя на гостите или да се лишите от насладата на определени сватбени ритуали, помнете, че за любовта не са нужни подобни доказателства и голяма публика. Винаги можете да организирате неформално честване на брака си с по-голям списък с гости, на по-късна дата, ако желаете.

Докато на средностатистическата двойка й отнема между 12 и 14 месеца, за да планира сватбата си, оказва се, че е напълно възможно това да се случи след месец или по-малко - просто трябва да действате бързо, да поддържате нещата възможно най-прости и да не се страхувате да помолите за помощ.

Екипът на гранд хотел и СПА "Приморец" винаги е на Ваше разположение, осъществил стотици сватбени тържества през последните години - от такива в тесен семеен кръг до пищни и грандиозни с много гости, всяко от които уникално и неповторимо.

Те ще Ви докажат, че подобна организация може да бъде романтична, приятна и много лесна за вашия бюджет - няма да имате време да се стресирате и ще можете просто да се насладите на процеса!

Изберете дата

Едно от предимствата на днешните несигурни времена е, че сватбения календар все още не е запълнен, но все пак побързайте – резервирайте сега с опция за промяна на дата.

Ол Инклузив

Ергенско или моминско парти във Ваша чест, подготовка на булката и младоженеца с разкрасителните и релаксиращи процедури в СПА център "6th SENSE" и всичко необходимо за големия ден Ви очаква в гранд хотел и СПА "Приморец".

Уникалното местоположение на хотел "Приморец", сред богатата зеленина на морската градина, на крачка от брега на морето, го превърнаха в най-предпочитана дестинация за сватби в Бургас и региона.

Красива градина, в която може да размените своите обети, последвани от романтична вечеря в тесен кръг или весел сватбен прием в класически ресторант "Приморец".

За Вашето специално меню ще се погрижат виртуоза в кулинарията шеф Красимир Петров и неговия екип.

Романтичен декор, музика на живо или ди джей за празнично настроение, фотограф за увековечаване на на щастливите мигове – специалистите в гранд хотел и СПА "Приморец" ще се погрижат за всеки детайл.

За повече информация, може да се свържете с гранд хотел и СПА "Приморец" на тел: 056 8 12345