Суши вечерта е на 18-и юни в ресторант Салини

Суши вечерта е на 18-и юни в ресторант Салини

Гранд хотел и СПА "Приморец" отбелязва Международния ден на сушито - 18-и юни, със специално събитие с вечеря на блок маса, на която са поканенни всички бургазлии и гости на града. Те ще имат възможност да опитат богата палитра японски салати и суши специалити дело на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип. Началният час на "Let’s Get PRIM: Азиатска суши вечер" е от 19:30 часа в лятната градина на средиземноморски ресторант "Салини".

Това е второ поредно честване на Международния празник на най-известния специалитет от японската кухня. За първи път, подобна вечер единственият 5-звезден бургаски хотел организира през 2016 година. С идеята да превърне събитието в традиция, гранд хотел и СПА "Приморец" отново отваря вратите си за всички любители на най-здравословната и любима на хора от цял свят кухня: японската.

Изборът вечерята да бъде на блок маса е изключително подходящ за подобно събитие, тъй като дава възможност на всеки гост да опита разнообразни специалитети. Изкушенията ще включват различни японски салати и различни видове суши.

Куверт за специалното събитие: 34.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | [email protected].