Във виртуалната среща участваха ръководствата на Съюза на собствениците и Слънчев бряг АД. Снимки Мария Джерекарова

Във виртуалната среща участваха ръководствата на Съюза на собствениците и Слънчев бряг АД. Снимки Мария Джерекарова

Очаква се повечето хотели в Слънчев бряг да отворят врати към 19-ти юни, като три от тях вече работят и приемат български туристи при спазване на всички противоепидемични мерки. Това стана ясно по време на виртуална среща между ръководството на Съюз на собствениците в Слънчев бряг - Елена Иванова, Пламен Копчев и Теодор Пастармаджиев и Златко Димитров, изпълнителен директор "Слънчев бряг" АД. Четиримата обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически "Сезон'2020" в най-големия комплекс по българското Черноморие.

"Днес сме много по-концентрирани и отдадени на каузата туризъм в Слънчев бряг, от когато и да било", заяви Елена Иванова по време на срещата и допълни, че през този сезон хотелиерите ще дадат максимума от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи. "Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурен, че и тази година те ще ни подкрепят", допълни Теодор Пастармаджиев.

Председателят на "Съюз на собствениците" Слънчев бряг Пламен Копчев коментира, че все повече обекти започват подготвителни и ремонтни дейности, за да може Съюзът да обяви, че на 19-ти юни 2020 г., в комплекса ще има достатъчно работещи хотели за настаняване на очакваните туристи.

"Знаете, че вече започнахме дейностите по ремонт и обновяване на инфраструктурата, така че "Слънчев бряг" АД и тази година ще бъде лоялен партньор на бизнеса и ще работи за по-приятен образ на комплекса за посетителите", обяви Златко Димитров.

В Слънчев бряг подготвят инфраструктурата за сезона

Галерия