Масажите и терапиите на специални цени са в часовете от 11.00 до 16.00 в делничните дни

Масажите и терапиите на специални цени са в часовете от 11.00 до 16.00 в делничните дни

СПА център "6th Sense" кани на "SPA HAPPY HOUR" - най-добрата причина да избягате от работа и ежедневието и да потънете в блаженство, при това на отлична цена! От понеделник, 17-ти февруари, всички масажи и СПА терапии в часовете от 11.00 до 16.00 часа в делнични дни (понеделник до петък включително) са на специална щастлива цена: -20%!

Запазете сега часа си наслада в СПА център "6th Sense". Разположен на 3000 кв.м., на крачка от морето, в самото начало на морската градина в него ще откриете богато меню СПА изкушения: от автентичен тайландски масаж и оздравителни терапии с кал и луга, до геотермална терапия, аюрведа ритуал и релаксиращ ритуал Арктическо чудо.

Забравете за стреса, депресията, бърнаут синдрома. Оставете ежедневието настрана и заповядайте в СПА оазиса на блаженството. Терапиите и масажите спомагат по-добрите здраве, спокойствие, равновесие. Върнете си радостта от живота! В "6th Sense" Ви очаква екип професионални терапевти, които знаят точно каква СПА глезотия да ви предложат – която не само ще ви потопи в пълноценен релакс, но и ще подпомогне подобрението на здравето ви.

Не забравяйте, "Грам профилактика е равна на килограм лекарство" според Бенджамин Франклин. Ерготерапевтите на "6th Sense" работят спрямо тази максима. Паулу Коелю пък споделя, че: "Винаги е добра идея да направиш нещо релаксиращо за себе си, преди да взимаш важни решения за живота си". Затова, заповядайте на "SPA HAPPY HOUR" – всеки делничен ден, между 11.00 и 16.00 часа в СПА центъра на гранд хотел и СПА "Приморец". Наличен е безплатен паркинг – както и СПА ваучери, с които може да подарите бягство на любим човек.

За повече информация и запазване на часове: +359 56 910 913 | [email protected]