Sreshti

Sreshti

Варненци се срещат с популярни лица от български сериали

- сериала "Столичани в повече".

Близо час звездите на една от най-високорейтинговите продукции в българския телевизионен ефир Албена Павлова (Гълъбина Чеканова) и нейната екранна дъщеря Виолета Марковска (Мария Чеканова) разказаха за предизвикателствата и забавните моменти, които придружават създаването на сериала. Главният сценарист и креативен продуцент Иван Спасов открехна врата към кухнята на сериала, който се опитва да очертае профила на съвременния българин, съчетавайки комедия и драма, използвайки похвати от киното и телевизията. 

Срещите с най-популярните лица от българските телевизионни сериали ще продължат до сряда всяка вечер от 19:00 във фюжън клуб "Воаяж" на мол Варна. Тази вечер гости ще бъдат някои от най-любимите актьори от "Стъклен дом" - Яна Маринова, Десислава Бакърджиева и Красимир Ранков, а във вторник ще гостуват най-популярните лица на "Седем часа разлика" Ваня Цветкова, Симеон Лютаков, Калин Сърменов, сценаристът Любен Дилов – син и режисьорът на продукцията Вито Бонев. 

В сряда ще бъде представен сериалът на БНТ "Под прикритие" в присъствието на изпълнителите на главните роли Ивайло Захариев и Михаил Билалов и програмния директор на телевизията Севда Шишманова.

Днес+