"Випуск 2010" - стил и чар

Наложилата се в последните години мода в стил "Барби" и "Попофолк дива" постепенно отстъпва на стила и класиката. Абитуриентките тази година са заложили на свежи и топли цветове - лилаво, цялата гама на синьо, класическото червено и все по-рядко срещаното черно. Роклите - с дължина до земята или под и около коляното, с презрамки, както и задължителните аксесоари. При прическите все още властва модата на буклите и коковете, но в тях се забелязва оригинално допълнение - естествено цвете.

Абитуриентите залягат предимно на класическите цветове сиво и черно. При момчетата стилът е задължителен и линията на костюмите изчистена.

Рокля в сребристо избра за своята абитуриентска вечер чаровната Стиляна Недялкова. Дъщерята на журналистката Наталия Недялкова завършва СОУ "Иван Вазов" в Бургас.

Ученикът от електротехникума Деян Димитров се откровяше сред връстниците си облечен в стила на британските легенди от "Бийтълс".

Същото учебно заведение завършва и Кенан - племеник на Фатме Илияз - бивша депутатка от ДПС. Цялата фамилия се събра в двора на учебното заведение, за да изпрати абитуриента.

Своя бал празнува и Димитър - синът Смилена Смилкова - музикалния педагог в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров". Съученичката на Димитър - Теодора - дъщеря на Румяна Кралева - актриса в Кукления театър в Бургас грееше в изискана рокля в цвят лилав. Горната част бе изработена от стилно бюстие, в долната част роклята се разкрояваше на парчета. Теодора учи пиано в Музикалното училище.

Възпитаничката на немската езикова гимназия "Гьоте" Теодора Петрова бе избрала за абитуриентската си нощ стилна рокля в синьо. "Търсих точно такава рокля, искаше ми се тази вечер да бъде като в приказките", сподели пред екип на Chernomorie-bg тийнейджърката. След като отмине еуфорията около бала, Теодора ще заляга сериозно над учебниците, за да се подготви подобаващо за кандидат-студентските изпити. Тя възнамерява да учи международни икономически отношения в София.

Сред най-развълнуваните родители тази година е и кметът на община Камено Стефан Бонев и неговата съпруга Марияна. Двамата изпращат абитуриент - сина си Борислав. Тийнейджърът също е възпитаник на немската езикова гимназия. Това лято той ще кандидатства право в столицата. За бала си Борислав бе избрал стилен костюм в два цвята на модна къща "Кашарел".

Гимназия "Гьоте" завършва и сина на пресаташето на община Царево Жулиета Щерева - Георги. Гурналистката с нескрита майчина радост позира за снимка със сина си. Неговата съученичка Радостина Коралска вече е намерила своята професионална реализация като стюардеса. Въпреки това абитуриентката ще се яви на кандидат-студентките изпити това лято.

Други двама журналисти също изпратиха своите деца като абутуриенти. Синът на Цеца Алексова завършва математическата гимназия "Акад. Никола Обрешков". За най-незабравимата нощ в живота си Ростислав бе избрал костюм на бургаска модна къща. Тийнейджърът, който е запален по баскетбола като своите родители смята за кандидатства PR.

Човекът на "Господари на ефира" в Бургас Стойчо Иванов не свали камерата от рамото си, но не за да отразява събитие или да запечатва проблемите на града, за да снима дъщеря си, която празнува своя абитуриентска бал.

 

Екипът на Chernomorie-bg пожелава на всички абитуриенти здраве, късмет и попътен вятър в живота!