Росица се качи на сцената, за да подари портрета на Любо Киров. Снимки Черноморие-бг

Росица се качи на сцената, за да подари портрета на Любо Киров. Снимки Черноморие-бг

Росица, внучка на бургаската журналистка Росица Спасова, подари портрет на Любо Киров, който тя е нарисувала. Тийнейджърката се качи на сцената в Летния театър на морския град, за да направи изненада на любимия си изпълнител. Певецът изнесе пя час и 40 минути за своите почитатели. Концертът му бе озаглавен "Целуни ме" по името на едноименна негова песен. Любо Киров изпя песни, които са се превърнали през годините в хитове, както и свои нови парчета. Той не пропусна да изпълни и песни, които той е писал за свои колеги музиканти като Графа и Орлин Павлов.

Специален гост бе изпълнителят Станислав Сланев - Стенли (бивш вокал на "Тангра" б.а.). Двамата с Любо Киров изпяха дуетно парче, след което Стенли изпълни две свои авторски песни, едната от които "Обсебен".

На финала на Любо Киров изпя най-новото си парче "Говоря ти сериозно". Той избра Бургас за премиерата на песента, която все още не се е завъртяла в радио ефира. А почитателите му вече си я тананикаха, докато излизаха от Летния театър след музикалния спектакъл.

"Много се вълнувах. Сега няма да мога да спя цяла нощ", призна след края на концерта пред репортер на "Черноморие" Росица, която имаше късмета да подари портрета на Любо Киров, който е нарисувала. Тя носи името на своята баба - Росица, един от знаковите бургаски журналисти, която си отиде преди година от този свят.

Галерия