Вратарят на "Черноморец-Поморие" се възстановява от комоцио

 

По лекарско предписание Георгиев ще прекара тази седмица в покой. Ако състоянието му се стабилизира напълно, титулярът може да заеме мястото си под рамката на 12 декември, когато са 1/8-финалите от турнира за купата на България "Форд Мото Пфое". По-вероятно е обаче да пази Йорданов.

В лазарета на поморийските "акули" след победата над добричлии влезе още един футболист. Това е халфът Георги Костадинов. Той също напусна игра по принуда на почивката заради болки в кръста. Освен него турнирният мач в събота със сигурност ще пропуснат и Христо Лемперов, Петър Колев, Пламен Димитров и Васил Калоянов, които се възстановяват от различни здравословни проблеми. Поне Светослав Козаров е напълно излекуван и може да подсили нападателното звено в тима на старши треньора Петър Хубчев.

Въпреки сериозните кадрови липси, "Черноморец-Поморие" записа 7 победи в последните си 8 мача за първенство и изплува от долната половина до 5-о място в есенното класиране на Източна "Б" група. Младият тим преодоля и два съперника за купата на България "Форд Мото Пфое", за да очаква утре жребия за 1/8-финалите на турнира.