Във Варна разпродават имоти на нередовни платци Началната цена, която е обявена за търга, е 34 200 лева.

Вторият магазин е с обща площ 131 кв. м., а началната му цена е 180 000 лева. Той се намира в район "Младост" на ул. "Топола". Състои се от търговска площ – офис, склад и санитарен възел. Третият магазин е с начална цена 253 380 лв. и е с площ 68 кв. м. Той се намира на ул. "Ген. Гурко" и се състои от търговско помещение и санитарен възел. Последният търговски обект е с площ 125 кв. м., а началната му цена е 473 904 лв. Той се намира на партера на "Джоя парк комплекс" в кк "Златни пясъци" и се състои от склад, баня - тоалетна, магазин и стълбище. Съдебните съдия изпълнители са обявили на търг и два склада в село Тополи. Първият е с площ 20 кв. м. и начална цена 3600 лв., а вторият е с площ 36 кв. м. и начлана цена 11 600 лв.

 

В сайта на Камарата на частните съдия изпълнители са обявени за продажба на търг и седем многостайни апартамента. Най-големият от тях е с площ 231 кв. м., а началната му цена е 375 600 лв. Той е тип мезонет и се намира на ул. "Странджа" №49. На първо ниво са разположени входно антре, кабинет, хол с вътрешно стълбище, столова, кухненски бокс, тоалет и килер. На второ ниво – коридор, четири спални, две бани с тоалет и тераса, както и две избени помещения, които се намират в мазата. Най-малкият от многостайните апартаменти пък е с обща площ 85 кв. м., а началната му тръжна цена е 149 100 лв. Той се намира в бл. 61 на комплекс "Чайка".

Освен тези имоти в сайта на Камарата на частните съдебни изпълнители за продажба на търг се предлага и жилищна сграда с механа и стаи за отдих, които са разположени на площ от 353 кв. м. Началната цена, обявена за наддаване за обекта е 328 500 лв.

Освен обявените по-горе имоти в сайта на частните съдебни изпълнители могат да бъдат намерени още по-малки апартаменти, както земеделски земи и парцели.

 

Днес+