Яна Маринова ще представи филма Привличане, в който участва и продуцира

Яна Маринова ще представи филма Привличане, в който участва и продуцира

Яна Маринова ще бъде специален гост на "Лятно кино в квартала". Тя пристига във Варна днес, за да се срещне със зрителите на филма "Привличане". Прожекцията е тази вечер от 21.00 часа до блок 27 във върненския квартал "Чайка".
Яна Маринова изпълнява една от главните роли във филма и е и негов продуцент. Всички нейни почитатели ще могат да се снимат с нея и да получат автограф. След прожекцията на филма, актрисата ще отговори на всички въпроси на зрителите.
Сюжетът на филма разкъсва любовта на младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) между училището, което баща й е основал и миналото й на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).
Всяка вечер в рамките на "Лятно кино в квартала", от 20.30 часа, преди прожекцията на основния филлм, публиката ще може да се наслади на нови български късометражни заглавия.
Проектът се реализира с финансовата подкрепа на фонд "Култура" към Община Варна.