KAT

KAT

Заловиха пияни шофьори във Варненско

е получен в събота около 19:05 часа. Детето е прегледано и освободено от здравно заведение без наранявания по него. Водачът е тестван за алкохол и е установено, че шофира с 2,25 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. 

24-годишен водач от Провадия навлязъл в лентата за насрещно движение, се е блъснал странично в движещ се в обратна посока лек автомобил вчера. Младият мъж е управлявал "Фолксваген Пасат" до Ветрино с несъобразена скорост, при което е загубил контрол над автомобила. При проверката на водача е установено, че е шьофирал с 1,41 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръвна проба. Започнато е бързо производство по чл. 343 Б, ал. 1 от НК. 

При проверка на "Форд Фиеста" по бул. "Приморски" посока жп-гарата, на кръстовището с "Осми Приморски полк"е заловен и 28-годишен варненец управлявал с 2,45 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръвна проба. Образувано е бързо производство по чл. 343 Б, ал. 1 от НК.

Полицаи спипаха и 30-годишен мъж от Враца на южен пътен възел от Аспарухов мост посока кв. "Аспарухово", управлявал "БМВ" с врачанска регистрация след употреба на алкохол – 2,11 промила в издишания въздух. На водача е взета кръвна проба, съставен му е акт и е задържан за 24 часа. Образувана е преписка.

Днес+