Zidarovo

Zidarovo

Жители на Зидарово благодарят за обновен път задоволство пред Диана Йорданова - кандидат за народен представител от ГЕРБ. Йорданова пое ангажимент за рехабилитацията на пътната отсечка. Дълги години пътят е бил в окаяно състояние и е създавал проблеми дори на най-опитните шофьори. Днес състоянието му вече е добро и по него се пътува безопасно.

"Доказахте, че изпълнявате поетите ангажименти. Освен за нас, пътят е важен и за хората от селата Присад и Вършило, които ежедневно минават по него“, с тези думи местните благодариха на ГЕРБ. В разговор с местните кандидатите за народни представители от ГЕРБ споделиха, че един от акцентите в управленската програма на партията за следващ мандат са ремонт и реконструкция на  междуградски и междуселски пътища.

На място те посетиха и ремонтираната спортна зала, където  клубът  по борба "Никола Станчев"  провежда своите тренировки. Четирима републикански първенци, сред които една жена са сред шампионите представили достойно област Бургас. От ГЕРБ се ангажираха да осигурят нов тепих за нуждите на състезателите.