“Акулите” с първа тренировка преди двубоя

и в добро настроение на стадиона в Поморие.В отбора няма контузени състезатели. Георги Божилов, Дуду и капитанът Пламен Крумов вече тренират със своите съотборници. Очаква се първите двама да водят пълноценни тренировки, докато Крумов поне още две седмици ще тренира по специална програма. Футболистите ще изгледат тази вечер от ложите на стадион “Лазур” двубоя между “Черно море” и ПСВ “Айндховен”.

 

Двама футболисти от "Черноморец" Бургас ще подсилят "Черноморец"-Поморие. Екипът на новия отбор, който ще се състезава в първенството на Източна “Б” група, ще облекат халфът Любомир Божинов и крайният защитник Мирослав Коев. Те проведоха лятната си подготовка с “акулите”, но мениджърът Красимир Балъков реши да ги командирова при поморийци, за да могат да играят редовно.

"Черноморец - Поморие” стартира надпреварата във втория ешелон с гостуване на “Миньор” (Раднево) на 8 август (събота). Тимът ще се представи пред собствена публика в градчето на 20 км от Бургас чак в 7-мия кръг (срещу “Черноморец”-Балчик), тъй като има да изтърпява наказание с лишаване от домакинство за 2 мача.