В СПА център 6th Sense на хотел Приморец работят квалифицирани инструктори

В СПА център 6th Sense на хотел Приморец работят квалифицирани инструктори

Януари е към края си. Колко от обещанията, които дадохте на себе си в навечерието на новата година спазихте? В 7 от 10 случая, сред тях присъства "да вляза във форма", "да започна да спортувам" или нещо друго в този дух, свързано с постигане на по-атлетична фигура и подобрение на здравето. Ако картата за активност още е мираж, а празничното похапване личи по силуета ви, време е за спазване на обещания!

5 причини да тръгнете на фитнес още днес

1. Добре е за вашето здраве - независимо, дали имате някой излишен сантиметър или не, движението е здраве! В този смисъл, фитнесът е голям плюс към него, който носи само позитиви.

2. Добре е за ума и качеството на живот

Увеличената физическа активност е спусък за ендорфините - или доброто настроение. Освен това успокоява ума и зарежда с нови сили за победи.

3. Снижава стреса

Натовареното ежедневие е предизвикателство и за тялото, и за ума. Упражненията помагат да се отървем от бремето на стреса като освен всичко друго, по естествен път регулират нивата на кортизола.

4. Достъп до професионален ноу-хау и класно оборудване

Сертифицираните треньори във фитнеса са на ваше разположение за изработка на правилна програма на хранене и тренировки - за да не си навредите и да постигнете оптимални според индивидуалните ви особености резултати по правилния начин. Допълнителен плюс - уредите във фитнес залата са много повече и са висок клас. Те определено предлагат по-добра, комфортна и разнообразна тренировка от оборудването за домашна употреба.

5. Намирате съмишленици, мотивация и подкрепа и тренирате удобно през всеки сезон

За разлика от спортовете на открито, във фитнеса сте независими от времето. Тук винаги е приятно, комфортно и условията за тренировка за отлични. Допълнително, в залата се срещате със съмишленици, които също като вас искат да се погрижат за добрите си форма и здраве. Така формирате групи за мотивация и подкрепа, които определено имат значение в моментите, когато ви се иска да прескочите тренировката. Друго е, когато имате другарче, което няма да ви позволи да кривнете от правия път.

Горните 5 причини са повече от добро основания да се сдобиете с фитнес карта още днес. В Бургас на ваше разположение с професионални инструктори, отлично Lifefitness оборудване, спокойна и предразполагаща атмосфера и условия е фитнес зоната в СПА център "6th Sense". Оставете колата си на подземния паркинг и заповядайте на час активно бягство от ежедневието и спорт на крачка от морето, с панорами към него.

За повече информация: 056 910 913 СПА рецепция