DSC_5702

DSC_5702

Черноморие избра своя стипендиант

в размер на 200 лева на семестър и ще има възможността да научи основите на професията, като стажува в морската медия. Идеята за стипендията е на екипа на сайта, който през лятото навърши 6 години от създаването си и влезе в своята седма година. На партито под открито небе, по случай рождения ден, бе презентирана идеята на медията. Гостите, поканени на тържеството, откликнаха и вместо с цветя подкрепиха каузата финансово. Така бе събрана сумата от 995 лева. Към нея ще бъде прибавена и лептата на сайт Черноморие, така че стипендиантката на Черноморие да получава средства през трите години, оставащи й до завършването на бакалавърската й степен. Желанието на сайта е, не само да подпомогне талантливата студентка, но и да я насърчи в избора й на една от най-трудните, но и предизвикателни професии - тази на журналиста.

Екипът на Черноморие благодари отново на всички кметове, политици, общественици, приятели, които подкрепиха инициативата и я направиха факт!

Чекът със стипендията ще бъде връчен на Йоана Иванова официално на 5-ти октомври по време на церемонията за откриването на академичната учебна година в БСУ.

Галерия