13-годишната Анастасия бе късметлийката, която се качи на сцената при Мария Илиева. Снимки Лина Главинова

13-годишната Анастасия бе късметлийката, която се качи на сцената при Мария Илиева. Снимки Лина Главинова

Мария Илиева изпя "Нека вали" на 13-годишната Анастасия Караганчева, която е нейна почитателка. Тийнейджърката бе късметлийката, която се качи на сцената и попадна в прегръдките на своята любима изпълнителка. Името й бе изтеглено чрез жребий измежду всички, закупили билети за концерта в Бургас и публикували снимка на официалната страница на Мария Илиева.

Изявата в Летния театър на морския град е част от националното турне "Всичко - най-доброто от Мария Илиева". Концертът събра почитателите на певицата, които дори проливният дъжд не успя да спре да дойдат в театъра и да пеят заедно с нея най-големите й хитове.

Публиката запя заедно с Мария Илиева още от първите акорди на "I Like", потопи се в "Минало", за да полети в "Лунен сън". За изпълнението на "Сама" тя покани на сцената до нея бургазлията и победител в телевизионото шоу "Като две капки вода" Стефан Илчев. Сред гостите в публиката беше и авторът на песента Живко Петров, който заедно с Любо Киров и Графа е сред близките приятели на обичаната изпълнителка през годините на блестящата й кариера. Нестихващите аплодисменти на феновете, които пееха през цялото време в дует със своята любимка допълваха грандиозното шоу с впечатляващи мултимедия и осветление.
На 16-ти юли турнето "Всичко - най-доброто от Мария Илиева", представящо едноименния албум на певицата с най-големите хитове от началото на кариерата ѝ до днес, продължава във Варна. На 22-ри октомври концертната обиколка ще има своята кулминация в зала 1 на НДК с още по-големи изненади и заряд. Билети можете да намерите в мрежата на Eventim.

Галерия