Сайт Черноморие вече 11-та година е на медийния пазар

Сайт Черноморие вече 11-та година е на медийния пазар

Сайт "Черноморие" се роди преди почти 11 години. Той бе създаден от журналисти с опит, които и до днес са ядрото на екипа. Медията направи първите си стъпки в условията на световната финансова криза. Устоя на бурите и трудностите, премина през много препятствия и преодоля не едно предизвикателство, за да го има днес, такъв, какъвто е – обективен и безпристрастен. И сега в разгара на пандемията с корона вируса ние – репортерите и фоторепортерите не пестим сили, опит и професионализъм, за да Ви информираме своевременно за случващото се по Черноморието, у нас и по света, където живеят бургазлии.

Ние, екипът на информационен сайт "Черноморие", се обръщаме към Вас, нашите читатели с молба за подкрепа!

В тези дни на изпитание всеки един от нас е изправен пред неоспоримото предизвикателство за своето оцеляване – здравословно, емоционално, психическо, финансово. Безспорно на първо място е здравето! В днешното време обаче се оказва, че само да си здрав не е достатъчно! Важно е и да имаш финансовата стабилност и да разчиташ на подкрепата на най-близките си, на работодателя си, на бизнес партньора си.

И ние като медия сме изправени пред предизвикателство! Малцина са тези, които са се замисляли как се издържат информационните сайтове, радиа, телевизии, вестници! Никога, ние – хората от журналистическата гилдия, не сме обяснявали на всички и на всяка цена, от къде идват средствата, за да получите Вие, нашите читатели актуална, проверена и навременна информация!

В трудната ситуация, в която сме изправени всички и хората, които през годините са били до нас и са ни подкрепяли рекламирайки своя бизнес и своята дейност в нашата медия изпитват затруднения сега.

Ние сме сигурни, че и това ще мине! Да, няма да е лесно. Всеки ще претърпи загуби – лични, емоционални, финансови. Но за да го има сайт "Черноморие" и в бъдеще, ние се нуждаем от подкрепа сега!

Затова се обръщаме към Вас, нашите читатели!

Подкрепете ни, като дарите средства, според Вашите възможности, на фирмената сметка на сайта ни - "Черноморие-БГ" ООД, Инвестбанк АД, IBAN: BG76IORT80481090243300, "Черноморие-БГ" ООД, МОЛ Десислава Георгиева или чрез paypal

Дарените от Вас средства ще отидат за покриване на разходите, за да продължим и занапред да бъдем медията, която остава вярна на мотото си - "Различен полет с новините"!