Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

21-годишно момиче намушкано в главата след скандал, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. Инцидентът е станал тази сутрин към 5.00 часа в квартира на улица "Хаджи Димитър" в Бургас. 21-годишен криминално проявен бургазлия намушкал с нож в областта на главата своя връстничка в жилището, обитавано заедно с 27-годишната си сестра.

Пострадалата е откарана в бургаска болница, където започнала спешна оперативна намеса за спасяване на живота й.

На мястото на инцидента пристигнали полицейски служители, които установили, че на адреса, обитаван от две сестри, имало младежко събиране. След приключването му в жилището останал да спи 21-годишния бургазлия, както и наемателките на квартирата. По неустановени до момента причини мъжа, след употреба на значително количество алкохол, намушкал с нож в областта на главата 21-годишната бургазлийка, чиято сестра в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. 27-годишната жена получила медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

Извършителят на деянието е откаран в същата болница с порезна рана на лявата предмишница, като след получаване на медицинска помощ, е задържан в Първо Районно управление - Бургас за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава.