Промоцията важи за охрана със СОТ

Промоцията важи за охрана със СОТ

Бургаската фирма "3С СОТ Бургас" ООД предлага специална великденска промоция за охрана със СОТ и видеонаблюдение. Новите клиенти, които изберат да ползват услугите на дружеството и при сключване на едногодишен договор ще получат следните отстъпки: безплатна техника, такса от 20 лева на месец и безплатен монтаж на СОТ при авансово плащане на 10 месечните такси, "ЗС СОТ Бургас" ООД ще охранява клиентите си 12 месеца.

"3С СОТ Бургас" ООД  е лидер на пазара на охранителните фирми в региона. Тя предлага охрана чрез СОТ, видеонаблюдение, физическа охрана, охрана на масови събития, инкасо на пари и ценни пратки, изграждане, поддържане и обслужване на пожароизвестителни системи и други.

Под охрана на фирмата са обекти на Министерство на културата - остров "Св. св. Кирик и Юлита" в град Созопол, обекти на АГКК на територията на цялата страна, обекти на ЕСО България на територията на цялата страна, обекти и събития на Община Бургас, Община Поморие, Община Созопол, обекти на ТД на НАП Бургас в Бургас, Сливен и Ямбол, административна сграда на Районна здравна инспекция в Бургас, "Топливо" АД в Бургас, училища, детски градини, магазини, офиси, частни жилища, болнични заведения, хотели и редица обществени сгради на територията на Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Поморие,  Созопол, Карнобат, Сунгурларе, Средец, Каблешково.