Ректорът на университета проф. Магдалена Миткова поздрави завършващите висшето си образование

Ректорът на университета проф. Магдалена Миткова поздрави завършващите висшето си образование

820 възпитаници на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" получиха своите дипломи на тържествена церемония в спортна зала "Младост". Те завършиха 10-те факултета, колежи и департаменти на най-големия и авторитетен университет в Югоизточна България. От тях над 100 имат отличен успех по време на следването си.

Младите специалисти в областта на химическите, техническите, социалните, педагогическите и хуманитарните науки бяха поздравени от областния управител на област Бургас Вълчо Чолаков, от председателя на Общински съвет - Бургас Севдалина Турманова, от кмета на Бургас Димитър Николов. Проф. Магдалена Миткова, ректор на университета, приветства абсолвентите и изрази увереност, че те ще намерят своето достойно място в българския икономически и социален живот.

Зала "Младост", където се състоя тържеството, наистина се оказа тясна, за да събере всички абсолвенти и гости и бе изразена увереност, че   следващата промоция след година ще бъде проведена в много по-голямата зала "Арена" в Бургас.

Галерия