СУ Св. св. Кирил и Методий изпрати днес тържествено абитуриентите си. Снимки Черноморие-бг

СУ Св. св. Кирил и Методий изпрати днес тържествено абитуриентите си. Снимки Черноморие-бг

90 абитуриенти от "Випуск'2021" на бургаското СУ "Св. св. Кирил и Методий" чуха за последно училищния звънец. Момчетата и момичетата бяха изпратени на специална церемония в двора на гимназията. Първи своето място заеха абитуриентите от XII "а" клас с класен ръководител Добрина Топалова, последвани от XII "б" с класен ръководител Коста Славов, XII "в" с класен ръководител Радка Михнева и XII "г" клас с класни ръководители - Диана Иванова и Диляна Събева.

"Бъдете себе си пред загадките на вселената. Превърнете трудностите в победи, а мечтите - в реалност! Успехът се крие в самите вас! Не спирайте да търсите, не преставайте да вярвате! Всеки от вас ще постигне своя връх. Не е важно да е най-високият, важно е да е най-чаканият, най-желаният! Вярвам, че можете, защото истинското състезание тепърва предстои!

Скъпи абитуриенти от "Випуск'2021", желаем ви крепко здраве, амбиция и енергия, сила и вдъхновение, за да преследвате целите си и осъществявате мечтите си! На добър час", каза в обръщението си към абитуриентите директорът на гимназията Снежана Няголова.

Завършвашите и техните учители бяха подзравени с изпълнение на мажоретния състав на гимназията. По традиця бе извършена и смяна на знаменосците, а на финала на тържеството абитуриентите се простиха с училищното знаме.

Галерия