Сградата на салона е обновена със средства от бюджета на Община Средец

Сградата на салона е обновена със средства от бюджета на Община Средец

90 деца от село Дебелт ще играят в новия физкултурен салон на ЦДГ "Дъга". Той бе официално открит със спортен празник с участие на малчуганите от градината.

Сградата, в която се помещава физкултурния салон на градината, е изцяло обновена със средства от бюджета на Община Средец. Старата дограма е сменена с нова, подменена е и старата подова настилка, стените са боядисани в свежи цветове. Спортните уреди са предоставени по Проекта за физическо възпитание и спорт, по който работят в детската градина.

Гости на празника бяха президентът на ОФК "Странджа - Агрокорн" инж. Иван Жабов и кметът на село Дебелт Иванка Ангелова. Тя бяха поздравени от директора на ЦДГ "Дъга" Мария Кирякова. Тя не скри благодарността си към Община Средец за получената подкрепата за превръщането на сградата във физкултурен салон.

Децата, разделени в отбори, демонстрираха сръчност и съобразителност в спортните игри, с които бе открит салона. Малчуганите бяха аплодирани от гостите на празника, от своите учители и родители. За отборите имаше грамоти и награди.

Галерия