Фестивалът на младите ще се проведе в края на август

Фестивалът на младите ще се проведе в края на август

Александра Гърдева от „Ергенът” идва в Бургас, за да се срещне с феновете на  "Teen Boom Fest". Заедно с нея ще бъде и друга красавица от хитовото риалити - Eва. На Морска гара ще ви очаква и кулинарният критик на TikTok Александър Влог. Фестът е на 20 и 21 август в Зоната за обществен достъп на пристанището. Входът е свободен и всички сте поканени.

Списъкът продължава с актьорите от успешния уеб сериал „Кървава луна” – Ива Мандичева и Денислав Димчев. Тук ще бъдат още SandeFF, Stella Pavlova, Светлозара, Alexcheto, актьорът Ивайло Захариев, диджей Балан. Te ще ви очакват от 16.30 часа, когато под открито небе ще стартират най – мащабните фен срещи в страната.

Веднага след това, от 20.00 часа, ще вдигнем музикалните вибрации на максимум с едни от най-ярките съвременни изпълнители. Техните рими ще ви накарат да танцувате и пеете. Сред изпълнителите са фурията Дара, рапърът FYRE x DJ THEO, тийн сензацията Дара Екимова, DJ PANCHO, BALLAN и др.

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци, но това не е само проява за забавление, а събитие с кауза и послания.

Третото издание на фестивала отново ще насочи прожекторите към най-актуалните теми сред подрастващите – превенция срещу наркотиците, алкохола, агресията, насилието, опасностите в социалните мрежи.

Първият  "Teen Boom Fest" се реализира през 2020 година. Проявата има зад гърба си две успешни издания, събирайки над 20 000 души публика, което я превърна в платформа – магнит за младото поколение между 8 - 25години и техните семейства.

 "Teen Boom Fest" се организира от Община Бургас.

Галерия