Така изглеждат екипите на представителния тим

Така изглеждат екипите на представителния тим

Акулата - символ на "Черноморец 1919" е на гърба на тениските, които са част от новия екип на футболистите от бургаския клуб. Те бяха представени от ръководството. С тях представителният тим ще играе през новия сезон в Югоизточна Трета лига. Дизайнът на фланелките, с които футболистите ще играят, отново е направен с вкус, а символът на клуба – акула, се намира на гърба, точно над името. Номерът на играча пък изглежда като вграден в емблемата, а на гърдите грее клубната емблема, както и тази на фирмата производител.
Капитанът Жулиен Парушев, който през миналата кампания бе и голмайстор на отбора с 26 попадения, вече се разписа с този екип, след като преди седмица облече мострата, която Радостин Кишишев му даде на мача с ПФК "Миньор" - Раднево. Жужу, който игра и след почивката първи отбеляза попадение с новата фланелка, а "акулите" спечелиха с красив негов гол първата си контролна среща с 3:2, в заключителните минути на мача.
Новите екипи на "Черноморец" ще бъдат пуснати и в продажба. Допълнително ще се уточни откъде и срещу каква сума привържениците на тима ще могат да си ги закупят.
Ръководството се надява новите екипи да бъдат на късмет и отборът да постигне целите си. Желанието на всички пък е през следващия сезон клубът да отпразнува вековния си юбилей в професионалния футбол.
На 15-и юли от 17:30 часа, на стадион "Черноморец", бургазлии ще изиграят и втората си контролна среща от предсезонната подготовка, а съперник е един от противниците в Югоизточната Трета лига - ОФК "Карнобат".