"Акулите" ще се готвят 12 дни в Анталия , който ще ги отведе до Истанбул. От там с редовен полет на турските авиолинии в 17.40 часа групата  ще пристигне на летището в  Анталия около 19 часа и с автобус ще се придвижи до базата си - хотел "Сенсимар" в Сиде. Групата на отбора включва 20 полеви играчи и трима вратари.

 

Престоят на бургаските футболисти в Турция ще продължи до 14 февруари. В този период е предвидено те да изиграят четири контролни срещи  - на 5-ти февруари срещу "Винтертур" Швейцария, на 9-ти с "Адмира Тренквалдер" Австрия, а на 11 е двубоят с норвежкия "Бран" Берген. По-късно днес ще стане ясен и последният съперник на "акулите" за  контролната среща, която е планирана да се играе на 7-ми февруари.

Всички футболисти на Антон Велков са в добра кондиция  и заминават за подготвителния лагер без здравословни проблеми. Мартин Тошев, който не взе участие в първите две контроли поради болки в глезена, вече е възстановен и няма да има пречки  да се включи на пълни обороти в заниманията на отбора. Муса Койта също не игра в първите два мача, но и той е добре и ще участва наравно с останалите футболисти в тренировките и контролите на лагера.