Асен Лозанов (вдясно) и Руслан Мъйнов отново ще си партнират на една сцена. Снимка Архив Черноморие-бг

Асен Лозанов (вдясно) и Руслан Мъйнов отново ще си партнират на една сцена. Снимка Архив Черноморие-бг

Актьорът Асен Лозанов ще изпълнява главната роля в пиесата "Едно обикновено чудо" от Алексей Томченко, която ще бъде поставена от режисьора Богдан Петканин. Вече започнаха репетициите на премиерното заглавие от афиша на летния театрален сезон на драматничен театър "Адриана Будевска". На Асен Лозанов ще партнират популярните гост - звезди Мая Бежанска и Руслан Мъйнов. В спектакъла участват и актьорите от бургаската Мелпомена - Невена Цанева, Тони Минасян и Тихомир Благов.

Спеккакълът "Едно обикновено чудо" ще може да се види от бургазлии и гостите на града на 29-ти август от 20.30 часа в Летния театър.

Асен Лозанов ще си партнира отново с Руслан Мънов в този спектакъл. Те играха заедно и в "Стая 1313", която бе поставена на сцената на бургаския театър преди 7 години.

В афиша на драматичен театър "Адриана Будевска" за  летния театрален сезон са включени "Люжата", чиято премиера е на 7-ми юли и "Умопомрачение" на 14-ти и 19-ти юли на остров "Света Анастасия". Постановката "Омразна любов" по Шекспир, Пушкин, Чехов и Баласко ще се играе на 20-ти юли и 10-ти август от 20.30 часа на сцената на Летен театър Бургас. Пак там на 5-ти август почитателите на Мелпомена могат да гледат "Милионерът" от Йордан Йовков. В класическото  произведение на родения в Жеравна автор, театралите ще видят своите любимци Тончо Токмакчиев и Албена Михова. Компания ще им правят на сцената голяма част от трупата на морската Мелпомена.

На 19-ти август от 20.30 часа ще се играе пиесата "Лоши момчета" от Рей Куни и Майкъл Куни.