Диркторът на градината Катерина Вражеваизрази благодарността си за построената сграда на яслата в Ахелой

Диркторът на градината Катерина Вражеваизрази благодарността си за построената сграда на яслата в Ахелой

"Те лъжат, ние трябва само да показваме, иначе няма оправяне. Лъжа след лъжа, нямало диверсификация. Направихме турска връзка, направихме гръцка връзка, с компресори на Петрич, ако си спомняте, направихме транзит. Държавата печели по половин милиард на година за 75 години напред. Брутално лъжат. Една и съща упорка повтарят толкова убедено. На Балкански поток има 5 връзки и ще ходя на всяка връзка. Ние половин милиард вложихме в компресорна станция и добре, че ги направихме", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Ахелой.

Той пристигна в града, за да види изградената детска ясла към градина "Теменуга" в града. Средствата за построяването й са осигурени от държавния бюджет по време на управлението на Борисов. С решение на Министерски съвет преди две години е отпусната сумата от 1 млн. лева за изграждането на сградата и нейното оборудване.

Кметът на община Поморие и областен координатор на ГЕРБ Иван Алексиев припомни на Борисов как е отишъл в кабинета му, за да иска средства за реализацията на проекта. "В края на 2018 година гласувахте средства, направихме процедурата. През 2020 година я построихме с най-добрите материали и я открихме на 2-ри октомври същата година", припомни фактите Иван Алексиев.

"Изключително сме доволни от яслата. Сградата е много функционална", каза директорът на градината Катерина Вражева. Тя и част от персонала посрещнаха Бойко Борисов по стар български обичай с хляб и сол на входа на градината. Лидерът на партията бе заедно с бившия министър на образованието Красимир Вълчев. Той бе придружаван и от водача на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" Жечо Станков, както и от кандидати за народни представители от листата във Втори МИР - Бургас - вторият в листата Любен Дилов - син, Анелия Долапчиева, Галя Желязкова, Румен Ангелов, Андрей Рунчев и други.

Над 140 страници е управленската програма на ГЕРБ. "Чакам някоя друга партия да отвори програмата си, да видим, къде се пресичаме. Не само по две страници опорки", заяви Борисов. Той обяви, че ще водят кампания, в която ще показват, какво са направили по време на управлението си.

"750 училища и над 400 детски градини обновихме изцяло. Финансирахме през 2020 година изграждането на 60 нови детски градини в цялата страна", допълни бившият просветен министър Красимир Вълчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия