Турнирът по плажен волейбол ще се проведе на 22-ри август. Снимката е илюстративна

Турнирът по плажен волейбол ще се проведе на 22-ри август. Снимката е илюстративна

Братя Братоеви са патрони на благотворителен турнир по плажен волейбол в полза на онкоболни. Събитието е част от поредицата "Спортувай с мисия с КОЦ - Бургас". Турнирът ще се проведе на 22-ри август в 10:00 часа на плажа на къмпинг "Градина". Партньор на на събитието е Общински съвет - Созопол. И тази година за доброто настроение на участниците и зрителите ще има оформлание и минерална вода.

Турнирът ще се проведе според правилата на плажния волейбол. Инициативата отново е за онкоболни пациенти, за които ще отидат всички събрани средства. Могат да участват всякакви двойки - мъже, жени, без такса. Всеки ще може да дари, колкото му е на сърце. Този турнир се прави и заради хората, които се занимават с плажен волейбол и имат нужда от малко развлечение.

Събраните средства от серията  "Спортувай с мисия с КОЦ - Бургас" ще се  използват за закупуването на перуки за онкоболни пациенти, които стават част от дарителски кампании. Всеки, обичащ волейболния спорт е добре дошъл, за да се наслади на играта и тръпката, която носи тя.