Кампанията е национална и се провежда за четвърта година. Снимки БСП

Кампанията е национална и се провежда за четвърта година. Снимки БСП

Бургаските социалисти за четвърта година се включиха в националната кампания "Солидарен Великден". По традиция в инициативата се включват всички структури на БСП в страната, както и народните представители на левицата. В кампанията и през тази година акцентите ще са два – да се помогне на български производители, като се купят продукти родно производство и да се направи дарение за празниците на самотни хора, бедни семейства и домове за възрастни.

Преди 4 години, благодарение на "Солидарен Великден", хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник. Тогава кампанията стартира за пръв път, а след успешното й провеждане тя стана ежегодна. Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници дариха хранителни продукти в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

И този път в Бургас, кварталите и комплексите в града и в околните села, на социално слаби и възрастни хора ще бъдат раздаден козунаци. Като помощници в благотворителната акция се включиха активисти на БСП и симпатизанти на партията.

Галерия