Форумът ще се проведе на 15-ти май в морския град

Форумът ще се проведе на 15-ти май в морския град

При създалата се световна ситуация дигиталните общества не само в България, но и по света претърпяха бурни промени. Все повече от бизнесите започнаха да стават дигитални и се  наложи освен офлайн да представят и онлайн присъствие, което да популяризират по-възможно най-ефективния и адаптивен начин, за да оцелеят на пазара. Доста бизнеси отчетоха спад, а друг пък завиден ръст в резултат на правилно онлайн присъствие.

Digital4 е фондация, популяризираща цифровите технологии и развитието на дигиталната индустрия по целия свят. Организацията създава различни събития, които дават възможност на всеки участник да се запознае с тенденциите и иновациите в сектора и да ги пречупи през своята бизнес реалност или сферата си на развитие, за да може да се адаптираш към новата действителност.

Фондацията организира и редица събития в България и тази година. След края на противоепидемичните мерки стартира първото събитие "Digital4 Burgas" на 15-ти май, а домакин ще бъде Международен конгресен център Бургас. Темата на събитието е „Успешна онлайн търговия през 2021

Събитията имат за цел да събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Посетителите ще имат възможност да се запознаят и получат съвети по актуални теми и казуси, свързани с онлайн бизнес. Общуване с лектори и колеги, общуване с клиенти и партньори. Събитията се стремят да създадат и поддържат атмосфера, чрез която да помагат на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности.

В лекторския състав са представители на Facebook за България, водещи дигитални агенции, логистични компании. Засяга се и темите свързани със счетоводството и правните аспекти на онлайн търговията. В серия от презентации ще се засегнат теми за развитие на успешен бранд, промяната на потребителското поведение, последните промени в Facebook, правна защита за онлайн магазини, и какво да правим, когато рекламите не носят продажба.

Събитието е инвестиция, която всеки настоящ и бъдещ онлайн търговец ще оцени високо. Повече за събитието можете да разберете на сайта: https://digital4burgas.com

Медиен партньор е сайт "Черноморие".

Галерия