Галя Желязкова (вляво) бе избрана на Отчетно-изборно събрание, което се проведе в София. Снимки ГЕРБ

Галя Желязкова (вляво) бе избрана на Отчетно-изборно събрание, което се проведе в София. Снимки ГЕРБ

Народният представител от Бургас Галя Желязкова е избрана за зам.-председател на Младежката организация на партия ГЕРБ. Галя Желязкова, която е в организацията от самото й създаване премина през различни ръководни позиции. Новото признание за работата й дойде на Отчетно-изборно събрание на МГЕРБ, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов.

Бургас получи висока оценка с избор на още един представител в ръководството на младежката структура. За член на Националния изпълнителен съвет беше избрана Радост Иванова.

"Ще дадем всичко от себе си, за да покажем и докажем, че младите хора са двигателя на обществото и политиката не е мръсна дума. Благодарение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, през годините ние сме се обединявали в редица политики и каузи, и сме доказвали, че младите хора не са само бъдещето. Те са и настоящето", каза Галя Желязкова.

Над 600 млади делегати от цялата страна взеха участие във форума в Националния дворец на културата. За председател на МГЕРБ беше преизбран Георг Георгиев.

Галерия