Мъжът е откаран от екип на Спешна помощ в болница за допълнителен преглед. Снимка Архив Черноморие-бг

Мъжът е откаран от екип на Спешна помощ в болница за допълнителен преглед. Снимка Архив Черноморие-бг

40-годишен бургазлия бе спасен днес по обяд, след като му прилошало в сградата на Четвърто Районно управление в бургаския комплекс "Меден рудник", съобщиха от пресцентъра на полицията. Мъжът искал да подаде жалба, но внезапно колабирал във фойето на Районното управление, гълтайки си езика. Първа долекарска помощ му оказали четирима служители на реда - инспектор Мартин Тодоров, младши експерт Тодор Найденов, разследващ полицай Динко Чалъков и младши инспектор Никола Костадинов от сектор "Пътна полиция", които запазили самообладание и адекватно реагирали в създалата се ситуация.

Дошлият на място екип от Спешна помощ констатирал, че бургазлията вече е в добро здравословно състояние, като навременната намеса на полицейските служители, се оказала ключова за запазване на живота му. Въпреки това го откарали до бургаска болница за преглед и установяване на причините за колабса.

Ръководството на Областна дирекция на МВР - Бургас изказва благодарности към служители на реда от Четвърто Ру Бургас, които за пореден път са демонстрирали професионализма и екипната работа, довели до спасяването на един човешки живот!