Ръчно изработените от Гергана Стоянова сладки с логото на Черноморие са подарък за гостите на партито, което предстои

Ръчно изработените от Гергана Стоянова сладки с логото на Черноморие са подарък за гостите на партито, което предстои

Информационен сайт "Черноморие" празнува 10-тия си рожден ден днес. През годините морската медия утвърди името си и се превърна в синоним на коректност и безпристрастност при отразяването на новините от най-северната до най-южната точка на родното крайбрежие.

Всеки рожден ден в живота на човек е повод за равносметка. Това е времето, в което той преосмисля грешките, оценява добрините, преброява приятелите си и чертае планове за бъдещето.

Празникът на "Черноморие" е ден, в който екипът на медията ще спре за миг, за да си припомни първите стъпки, които правеше в началото. Бяхме плахи, но не ни липсваха опит и хъс. Бяхме несигурни на моменти, но се опирахме на наученото през годините. Но винаги сме били и ще бъдем коректни при поднасянето на новините, оставайки верни на слоугъна ни - да бъдем различни!

Когато започвахме, "Черноморие" бе петият регионален сайт в Бургас. Десет години по-късно броят на електронните издания е значително по-голям. Въпреки появата на нови сайтове почти всяка година, ние доказахме, че заемаме достойно своето място на медийната карта. Защото, когато работиш от сърце и душа, и когато професията е твоето призвание, нещата се случват с лекота. А това, че вървим по правилния път го доказват нашите читатели. Те са нашият коректив! И са част от нашия екип! Този празник е и Ваш читатели на сайта ни!

Благодарим и на нашите парньори - на тези, които ни подкрепиха в самото начало и вече 10 години вървят рамо до рамо с нас, и на тези, които ни повярваха и разбраха, че в наше лице имат и приятели!

Честит рожден ден на всички, за които "Черноморие" е кауза и съдба!