DSC_2166

DSC_2166

Цветан Цветанов: България се нуждае от стабилно правителство

правителство. Това призова председателят на предизборния щаб на партията - Цветан Цветанов членовете и симпатизантите на ГЕРБ на закриването на предизборната кампания на партията в Летния театър на Бургас. По думите му по време на кампанията сеDSC_2163DSC_2015 е водила безпрецедентна компроматна война срещу ГЕРБ. "Но се надявам, че вие няма да вземете предвид това, което ставаше, а ще проявите разум", допълни Цветанов.

Минути след него симпатизантите на партията аплодираха и лидера й - Бойко Борисов. "София и Бургас са градовете, в които най-ясно се вижда разликата с другите градове на страната. Причината е, че в тях ГЕРБ повтори мандата си. Всеки, който идва в Бургас казва, че той е дръпнал пред Варна, защото има правителство и кмет", заяви Бойко Борисов. Той получи тениска на "Нефтохимик", който след 7-годишно отсъствие влезе отново в "А" група, заради подкрепата, която даде на отбора преди година.

На закриването на кампанията отново бе представена листата на ГЕРБ с кандидат-депутата от Втори многомандатен избирателен район - Бургас и нейния водач - Ивелина Василева - бивш зам.-министър по екология от кабинета на Бойко Борисов.

Закриването на кампанията в Бургас продължи с концерт с участието на ансамбъл "Българе", Мария Илиева, Орлин Павлов и други.

Снимки Лина Главинова