Д-р Енчев ще консултира бургазлии на 24-и февруари

Д-р Енчев ще консултира бургазлии на 24-и февруари

Д-р Ангел Енчев ще консултира бургазлии на 24-и февруари. Той ще дава съвети в областта на пластичната хирургия, естетичната хирургия и хирургия при наднормено тегло. Прегледите ще се извършват между 13:00 и 15:00 часа в гранд хотел и СПА "Приморец". Необходимо е предварително запазване на час на телефон 0878656685.

Корекциите на външния вид, според редица авторитетни проучвания, водят до съществени промени в самочувствието, личния и професионалния живот. Всеки има право да изглежда отлично, като понякога по пътя към перфектния външен вид хората се нуждаят от професионална лекарска помощ. Добре е в такива случаи, да се доверите на доказан специалист с широк опит в областта.

Доктор Енчев е роден в Пловдив. През 1996г. се дипломира с отличие във ВМИ в родния си град. Защитава успешно дипломата си по медицина пред DIKATSA (DΟΑΤΑP) или организацията, отговорна за признаването на акредитациите и образованието на чуждестранни специалисти в Гърция. Специализира в различни болнични заведения там - първо обща хирургия в болница "Света Варвара" в Атина, после пластична и реконструктивна хирургия в "Свети Сава" в същия град. През 2004г. е част от образователна програма на отделението по урология на "Свети Сава". Следва курс по детска хирургия към "Света София", Атина.

Прочутият пластичен хирург има многобройни участия в разнообразни следдипломни обучения в различни държави. Председател на BASS (Balkan Association of Sexual Surgery) и BAMBAS -  (Bulgarian Association of Metabolic & Bariatric Surgery); член на EMAS Дружество за изследване на човешката сексуалност, HESPRAS (Гръцка асоциация по пластична и реконструктивна хирургия), MSDS (Mediterranean Sexual Dysfunction Society), OTC (Obesity Treatment Corporation) и European UGRS Institute.

Д-р Ангел Енчев ще е на разположение за професионален консулт в областта на пластичната и естетична хирургия и хирургията при наднормено тегло на 24 февруари в Гранд хотел и СПА Приморец. 5-звездният бургаски хотел е не просто класна локация с безупречен сервиз и реноме, той е мястото, което се грижи за Вашите добри здраве и самочувствие, чрез нарочна организация на регулярни срещи с отлични специалисти в различни направления. В полза на вашите здраве, тонус и естетика, работи и СПА центърът на Гранда на Бургас  - "6th Sense".