Демократично кафене е една от инициативите на коалицията в настоящата предизборна кампания. В нея се включи и Даниела Божинова. Снимки Черноморие-бг

Демократично кафене е една от инициативите на коалицията в настоящата предизборна кампания. В нея се включи и Даниела Божинова. Снимки Черноморие-бг

Даниела Божинова - трета в листата с кандидати за народни представители на коалиция "Демократична България - Обединение" ("Да, България", "Демократи за силна България" и "Зелено движение") разговаря с бургазлии на чаша демократично кафе. "Демократично кафене" е озаглавена инициативата на коалицията, която се провежда из по-големите градове на страната. Днес домакин бе Бургас. Кафенето бе разположено до шатрата на коалицията на площад "Тройката". Така минувачите имаха възможност, не само да опитат от кафето, която е 100% арабика, но и докато отпиват от горчивата напитка да разменят по някоя дума с кандидати за народни представители на "Демократична България - Обединение".

Това е поредното участие на Даниела Божинова в предизборна кампания за Народно събрание. Различното този път е, че тя е и общински съветник от коалицията в ОбС - Бургас и в разговорите си с бургазлии се опитва да им бъде полезна и на местно ниво. Даниела Божинова е основател на "Зелено движение" и един от първите му съпредседатели. Тя е със силно изразена гражданска позиция и съществена роля за насърчаване на пряката демокрация и я защитава сега като съветник.

Даниела Божинова е с преференция 103 в листата на коалиция "Демократична България - Обединение" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас. Коалицията участва в изборите за 47-мо Народно събрание под номер 30 в интегралната бюлетина. Извънредните избори ще се проведат на 14-ти ноември.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!