Концертът е в края на август

Концертът е в края на август

Вокално трио "Deja Vu" ще изнесе свой концерт в град хотел и СПА "Приморец". Събитието е на 25-ти август с начален част 19.30.

"Deja Vu" е млад проект, създаден в началото на 2022 г. Вокалното трио е в състав Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков. Изпълненията им са повече от вълнуващи, тъй като събират в едно не само талант, но оперно и поп звучене в нова многогласна вокална интерпретация на популярни произведения от световната класика - белканто, рок, поп, фънк, джаз, балканска музика и български фолклор. Освен популярни и любими парчета от изброените стилове, триото изпълнява и свои авторски песни. От премиерния си концерт-спектакъл, за броени месеци набира голяма популярност като различен, иновативен и ценен проект и се радва на покани от институции и почитатели от цяла България.

Заповядайте да се насладите на една различна, красива и оригинална музикална вечер, на крачка от плажа и морето. Заобиколени от зеленината на градината на "Приморец", със звездите над вас, в прегръдките на музиката, с вкусно меню, лятото е още по-хубаво и изпълнено с емоции!

За повече информация и резервации: 0877 850001