Деян Топалски е притежател на шампионския пояс на организацията в категория до 84 кг. в ММА

Деян Топалски е притежател на шампионския пояс на организацията в категория до 84 кг. в ММА

Феновете на един от най-запомнящия се и разпознаваем български файтър Деян Топалски, ще могат да го видят и на поредната гала вечер от поредицата "Maxfight". Столичният боец ще се качи на ринга в амфитеатър "Арена" в Свети Влас в мач по правилата на К1 и категория до 85 кг. Негов съперник този път ще бъде 24-годишният Василий Кирица, който е с молдовски паспорт, но с корени на бесарабски българи, които населяват днешна Гагаузия, Южна Молдова.

Високият 190 сантиметра Кирица, до момента има 9 мача в професионалния К1, но ще опита да затрудни опитния си съперник с всички възможни крайници (вкл. колене и лакти) с които борави безупречно заради основният си стил - муай тай.

Ръстовият Топалски, който обича предизвикателствата пък има впечетляваща визитка както в ММА, така и в К1. "Самураят" на "Maxfight" е притежател на шампионския пояс на организацията в категория до 84 кг. в ММА, в който формат е записал 22 професионални сблъсъка. Реалити звездата от популярно тв шоу има и завиден актив в кик бокса, където притежава 7 шампионски титли от национални шампионати.