Концертът на ДФА Филип Кутев е на 17-ти юни в морския град

Концертът на ДФА Филип Кутев е на 17-ти юни в морския град

Стожерът на българският фолклор - Държавен фолклорен ансамбъл "Филип Кутев" продължава националното си турне по случай своя 70-ти рожден ден с концерт в Летния театър на Бургас. Танцовият спектакъл е на 17-ти юни от 21.00 часа. Специални гости в двучасовата концертна програма на ансамбъла ще бъдат колегите и приятели от емблематичния за региона Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа"световноизвестен със своята 57-годишна история в издирването, съхраняването, обработката и популяризирането на музикалния, песенен, танцов, словесен и обреден фолклор от Югоизточна България, както и носител на множество награди.

ДФА "Филип Кутев" ще завладее сцената на театъра с майсторските умения на танцовия състав в изпълнението на знакови творчески постановки, а въздухът и сърцата на публиката ще се изпълнят с много емоции и незабравими мелодии от неговия музикален и песенен репертоар.

Не пропускайте да се докоснете до внушителните гласове, магнетичните музиканти и виртуозните танцьори на ДФА “Филип Кутев”!

Турнето на Държавния фолклорен ансамбъл се организира от импресарска компания "OLDBG".

За концерта входът за деца до 10 години е безплатен, но без седящо място!

Билети се продават в мрежата на Eventim и каса на "Часовника".

 

Галерия